100199
این مطلب رو نوشت.
10 ژانويه 2017
سلام
همکاران گرامی، این مطلب آخری هست که در مورد این موضوع ارسال میکنم، امیدوارم که پاسخگوی سوالات باشه.
1-"همه دیدن که تا روزای آخر عکس 14 رای نداشت، یه دفعه تو دو ساعت رسید بالای 70 رای.
اگر تلقب نبوده، خب اسامی رای دهندگان رو اعلام کنید."
اقای سجاد کتابی با کد ملی که با 114 شروع میشه، افراد ممکنه علاقه نداشته باشن اسامیشون اعلام بشه، مگر به درخواست شخصی، مثل شما
2- "سلام محض اطلاع دوستان متقلب و مدیران سایت اگه بعد از رای دادن یکبار روی back و Forward مرور گرتون کلیک کنید امکان ثبت رای مجدد براتون ایجاد میشه :-)) من از این راه دوبار به گروه 14 به عنوان متقلب رای دادم که مدیرای سایت میتونن یکیشو حذف کنن :-) فقط یکیشو ها با تشکر"
:) حامد جان من و یه لحظه به شک انداختی، رفتم دوباره نگاه کردم، هیچ کس دوبار رای نداده، اینجور مسائل که اشاره کردید معمولا تو مرورگرها پیش میاد و رایج هست اما سمت سرور هر کس فقط مجاز به یک رای هست
3- "تا شفاف سازی نشه، این رای گیری مورد قبول هیچکس نیست. لطفا شفاف سازی کنید."
الان دقیقا منظورتون از شفاف سازی چیه و چطوری باید انجامش داد؟ مثلا مثل اون دوستمون تمام مشخصات شما رو افشا کنم اینجا، مورد قبولتون هست؟ شفاف سازی انجام شده؟
اگر نه لطفا بفرمایید روش پیشنهادیتون چی هست که مورد قبول همه باشه.
4-ا"دمین محترم 100199 انشاله که شما درست میگی ، قضاوت باشه با دوستان و همکاران"
دوست عزیز، شما زمانی که به اندازه کافی جسارت پیدا کردید که با هویت اصلی خودتون اظهار نظر کنید و نه یک هویت جعلی که برای تقلب ساختید، اون زمان درخواست قضاوت در مورد دیگران بکنید
در مورد رای های گروه 14 که انقدر بحث سرش بالاست، برای رای های این گروه 54 تا کد ملی یگانه وجود داره که جزو پرسنل موسسه هستند. این گروه هم مثل اکثر گروه ها تقلب کرده تا رای هاش رو بالا ببره و بحثی سر این موضوع نیست. تنها کاری که ما کردیم حذف رای های تقلبی و اعلام آمار و نتیجه بود. درصد تقلب رو هم برای همین اضافه کردیم که مشخص بشه هرگروه به نسبت تعداد افرادی که بهش رای دادن چقدر تقلب کرده. که طبق اون درصد گروه های 7 و 12 خیلی بیشتر تقلب کردن و اینم یعنی افراد متقلب اون گروه خیلی بیشتر زحمت کشیدن و احتمالا الان دارن پیگیر اون زحماتشون میشه که چرا برنده نشدن :)
در نهایت قرار بود این مسابقه برای تفریح و سرگرمی باشه، اینکه چی شد روحیه رقابت طلبی دوستان بالا رفت و همه باهم در یک حرکت دسته جمعی اقدام به تقلب کردن که هیچ دلیل خاصی هم براش نداشتن، حداقلش جالبه.
آخرین ویرایش 10 ژانويه 2017